Päivä 1-2

KAMPANJA

Katso reittiä!

KOE

Route 66 tiet

Nähtävyydet

KOE

Ihmiset pitkin Route 66

KOE

Jotkut asiat, jotka ovat Route 66: n erikoisimpia, ovat kaikki ihmiset joka on ystävällisiä, vieraanvaraisia ja innostuneita, jotka elävät edelleen pitkin reitin ja tekevät merkinnän Mother Roadille. Odotaa tutustumista näihin ihmeellisiin ihmisiin!

 

Pitkin Route 66 on erittäin mielenkiintoista nähdä ja kokea. Käymme sekä Intiaaniikylässä että Villin Lännen kylissä liikkumalla upeilla ja kauniilla maisemilla. Suosittelemme ehdottomasti helikopterimatkaa Grand Canyonin kautta, kokemus jota et halua missata!

 

Route 66 ei ole vaativimpia teitä moottoripyöräharrastajille, mutta helppo sekoitus viihtyisiä historiallisia teitä, mutkittelevia maantietä ja "kruisailu reittiä". Yksi asia on varma: nautit siitä kaikesta!

 

Los Angeles
 
 
Los Angeles - Las Vegas
 
 
Las Vegas
 
Las Vegas - Williams
 
Uusi jännittävä päivä pitkin Route 66. Me ajamme läpi Amerikan sydämen; Missouri, Kansas ja Oklahoma.

 

Williams - Gallup
Gallup - Santa Fe
 
Olen kiinnostunut .. mutta haluan tietää vähän lisätietoja matkasta!

 

Copyright © 2020 JoyRides Tours. All rights reserved.

Santa Fe
 
 
Tämä on kiertueen kohokohta monille; Tervetuloa Grand Canyoniin! Nyt tutkimme yhtä maailman seitsemästä ihmeestä ja koemme tämän luonnonilmiön läheltä. Se ei ole muuta kuin maagista!
Me ajamme ulos cowboy seutulta Intiaani seutuun. Intiaanit ovat asuneet täällä vuosisatojen ajan. Vierailemme myös erittäin viihtyisässä Madridissa.
 
Se on ajopäivä aavikossa, joka menee upeiden luonnonmaisemien läpi. Ajamme läpi Navajo- ja Apache alueen kohta Painted Desert ja Petrified Forest.

 

Historiallinen Route 66 tunnetaan myös nimellä "The Mother Road". Reitti, jossa luonto muuttuu jatkuvasti metsien, preerioiden, aavikoiden ja vuorten kautta jännittävien kaupunkien ja tärkeimpien nähtävyyksien kautta. Kampanja kiertoajelut on "East Bound", (Los Angelesista - Chicagoon)

KOE

Historiallinen kuiskaus

Iso ja tärkeä osa Route 66 kokemusta on historiallinen  pala. Koet sen tunteen, että sinut on muutettu 50- ja 60-luvun Amerikkaan useita kertoja kiertueen aikana.

Vierailemme useissa museoissa, ja kiertueen jälkeen sinulla on todennäköisesti aivan uusi käsitys siitä, mitä haasteita tänne tulleet pioneerit saivat kärsiä..

 

Käytämme päivää 16 vieraillaksemme Harley-Davidson museossa Milwaukeessa. Päivä 17 alkaa tutkimalla Chicagoa. Seuraava päivä on lähtö kotimaamme.

 

Tämä päivä sisältää monia aitoja Route 66 kokemuksia. Vierailemme hauskassa kaupungissa Oatmanissa, jossa aasit kävelevät vapaasti, ennen kuin lopetamme päivän Williamsissa.
 
Nauti! Nyt olemme yhdessä maailman hauskeimmista ja hämmästyttävimmistä kaupungeista, The City of sin”. Kaupunki, jossa on kaikkea, upeita rakennuksia, ainutlaatuisia esityksiä, kasinot ja kaikenlaista viihdettä. 

 

Odotamme mukavaa keskustelua kanssasi!

Kunnioittavasti, Juha.

 

Tänään me suunnittelemme loppupysäkillemme; Chicago, "Tuulinen kaupunki"

 

Päivä 3

Päivänä 1 saapumme Los Angelesiin ja tulemme tuntemaan kaikki matkan osallistujat ja oppaat. Päivä 2 vietämme tutkimalla Venice Beach ja Santa Monican rantakatua.

 

Aloitamme Route 66 seikkailumme! Kutsumme hotellin eteen ja ajamme hakemaan autojamme ja moottoripyörät.

 

Päivä 4

 
Tänä päivänä järjestetään paljon perinteistä ajoa pitkin Route 66 ja upeita luonnollisia kokemuksia. Ylitämme sen katsomalla "Gateway Arch".

Tämä päivä on myös täynnä upeita luonnon maisemia, kun ajamme upeiden Ozarksien läpi. Pidä kamera valmiina!

 

Päivä 5

Grand Canyon
 
 

Päivä 6

Tänä päivänä ajamme Cowboy seutuun ja Amerikan suurimpaan osavaltioon; Texas. Joissakin tapauksissa se tulee olemaan ”pihvin päivä”.

 

Päivä 7

Se on kuuma ajopäivä cowboy seuduilla, suurella preerialla. Olemme puolivälissä Chicagoon.

 

Päivä 8

Santa Fe on yksi Amerikan kauneimmista kaupungeista. Käytät vain muutaman minuutin Santa Fe:n kapeilla kaduilla, kunnes rakastat kaupunkia!

 

Päivä 9

Santa Fe - Amarillo
 

Päivä 10

Amarillo - Weatherford
 

Päivä 11

Weatherford - Claremore
 

Päivä12

Claremore - St.Robert
 

Päivä13

St.Robert - Springfield
 

Päivä 14

Päivä 15

Springfield - Chicago
 
Chicago
 

Päivä 16-18

Route 66 EAST BOUND kampanja

Email: juha@joyrides.fi I Puhelin: +46 739 523 374 I URL: joyridestours.fi

Tämä koskee joitain matkoja vuosina 2020 ja 2021. Hinta on 4.995 dollaria, - kuljettajalle ja 2.995 dollaria, - matkustajille. Tässä on ensimmäinen mies myllylle! Kampanja koskee näitä päivämääriä:

  • 21. Huhtikuuta - 8. Toukokuuta 2020
  • 25. Elokuuta - 11. Syyskuuta 2020
  • 24. Elokuuta - 10. Syyskuuta 2021
  • 28. Syyskuuta - 15. Lokakuuta 2021
VARAA MATKASI TÄSSÄ

$ 4.995,-

Vain

kuljettajalle

Route 66


☆ Lentoliput päälentokentältä sisältyy hintaan

☆ Moottoripyörien tai autojen vuokraus

☆ Majoitus Jaettu kahden hengen huone Hotelissa

☆ Opas MP*: llä ryhmän edessä sisältyy hintaan

☆ Vahingon-korvausvapaus sisältyy hintaan

☆ Seuraaja-auto* matkalaukkujen sisältyy hintaan

☆ Moottoripyörän polttoaine ja öljy

☆ Pääsylippu kaikkiin kansallispuistoihin


Sisältyy hintaan:

 
 

Jos haluat tietää vähän lisätietoja matkasta, voit täyttää alla olevan lomakkeen. Jos haluat saada esityksen kiertueesta koko päivän ohjelmalla ja nähtävyyksillä, valitse se lomakkeessa. Jos haluat että sinulle soitetaan matkasta, merkitset se myös.

Toivottavasti puhumme!

Täytä lomake

Route 66

KAMPANJA