DAG 1

Sjekk kjøreruten

OPPLEV

Motorsykkelveiene

Attraksjonene

OPPLEV

De vakreste nasjonalparkene

OPPLEV

Du besøker de vakreste nasjonalparker som USA har å by på; Grand Canyon, Bryce canyon, Zion, Death valley, Monument valley bare for å nevne noe..

Selv om du koser deg med kjøringen er det vanskelig å holde øynene bort fra det slående vakre landskapet. Men fortvil ikke..vi stopper ofte!

Turen er breddfull av severdigheter og attraksjoner. Vi anbefaler blant annet kanskje klodens mest spektakulære helikoptertur - over Grand Canyon!

Det blir mye å se og oppleve på denne turen. Vi besøker bl.a fengselsøyen  Alcatraz som ligger i San Francisco bukten.

Vi har samlet noen av kontinentets absolutt beste MC-veier på denne turen. Herlige svinger og utsikt som vil ta pusten fra deg.

Jeg er interessert.. men vil vite litt mer om turen

Copyright © 2021 JoyRides Tours. All rights reserved.

Vi har samlet opp det beste av høydepunktene fra USAs Wild West. Overveldende naturopplevelser, spennende storbyer, populære attraksjoner og masse kjøring på den legendariske motorsykkelveien Pacific Highway 1. Dette er Drømmeturen!

OPPLEV

Småbyer og storbyer

Du vil oppleve noen av USA's mest spennende og pulserende storbyer; Las Vegas, Los angeles, San Francisco, San Diego..spennende mat og morsomme attraksjoner.

 I tillegg besøker vi selvfølgelig de mest sjarmerende og koselige western-byer som Amerika har å by på.

Vi ser frem til en hyggelig prat med deg!

Vennlig hilsen


DAG 2

DAG 3

DAG 4

DAG 5

DAG 6

DAG 7

DAG 8

DAG 9

DAG 10

DAG 11

DAG 12

DAG 13

DAG 14

DAG 15

10 % jubileums-rabatt på Wild West Tour!

Email: info@joyridestours.com I Phone: +47 41 66 10 10 URL: www.joyrides.no 

kun

BESTILL

 Ordinæpriser: $ 5.695,- for sjåfør og $ 3.695,- for passasjer (i dobbeltrom)  Alle NMCU medlemmer får 10% rabatt på ordinærprisene!  Husk Rabattkode: NMCU-10. (Turen arrangeres i regi av JoyRides Tours.)

 Turdatoer:  15. september - 30. september 2022.                       Påmeldingsfrist: 31. desember 2021

 
 
Tenker du: YES! Dette vil jeg være med på! Klikk da på "Bestill-knappen nedenfor og følg beskrevet prosedyre. Er du imidlertid litt usikker og ønsker å vite litt mer? Da kan du fylle inn skjemaet lenger ned på siden og velge mellom å få tilsendt en presentasjon av turen eller å bli oppringt av oss for en hyggelig prat. 


Bestill turen nå eller be om mer info

Anne Lise 

 

Inkludert i turprisen: (NB: Kún for NMCU medlemmer)

Slik bestiller du turen:

  1. Klikk på knappen "BESTILL" til venstre for å komme til turens hjemmeside
  2. Scroll deretter ned på hjemmesiden til du kommer til "Turdatoer"
  3. Finn turen som heter "Wild West - NMCU 2022"
  4. Klikk på "BESTILL TUR" - knappen tilhørende NMCU-turen og følg videre prosedyre
  5. Husk å legge inn rabattkoden:  NMCU-10 når du bestiller

WILD WEST

The Dream Tour

Los Angeles
 
 
Vi ankommer Los Angeles dag 1 og blir kjent med alle deltagerne og guidene. Kvelden er satt av til å bli kjent, og vi møtes for felles middag på ekte amerikansk vis. 
Los Angeles - San Diego
 
 
Vi starter vårt eventyr! Vi samles foran hotellet for felles avreise til Explorify Rentals hvor vi skal ta ut motorsyklene. Når alle er klare på sine sykler starter vi på den 4.400 km lange opplevelsesturen. 
San Diego - Blythe
Vi forlater vakre og morsomme San Diego for masse kjøring på fantastiske motorsykkelveier; Historic Route 94 og 98, pluss Old Hwy 80. Veiene er svingete og går gjennom spektakulært landskap. Gled deg og ha fotoapparatet klart!
Blythe - Sedona
 
Vi begynner med å kjøre gjennom tørt prærielandskap til vi kommer til Lake Pleasant og Oak Creek Canyon. Før vi begynner kjøringen i dette spektakulære naturreservatet spiser vi lunch på en ekte cowboy-restaurant.
Sedona - Tuba City
 

Dette blir turens høydepunkt for mange. Velkommen til Grand Canyon!
Vi starter dagen med å kjøre svingete morsomme motorsykkelveier på vei ut av Oak Creek Canyon, passerer Flaggstaff, før vi fortsetter gjennom vakker og frodig natur. 

Tuba City - Hanksville
 
Vi starter dagen med å kjøre til Monument Valley som ikke kan beskrives med ord, den må bare oppleves. På nært hold opplever vi klassisk ville vesten landskap med sandsteiner og fjellformasjoner. Alt har en rødlig nyanse og er vakkert å se på.
Hanksville - Kanab
 
Vi fortsetter vår fantastiske og spektakulære kjøretur gjennom Utah. Nasjonalparkene kommer som perler på en snor; Goblin Canyon, Capitol Reef, Thousand Lake og Otter Creek State Park. Best av alt er å kjøre opp og ned stigningene i Escalante stairway.
Kanab -  Las Vegas
 
Fra Zion kjører vi gjennom noen morsomme småveier, før det er strake veien til den neonbelyste gambling oasen Las Vegas. Vi kommer til byen til lunsj, parkerer syklene, og bruker resten av dagen til å oppleve Las Vegas.
Las Vegas - Lone Pine
 
Vi kjører fra Las Vegas vestover, hvor veien tar oss til Death Valley – den varmeste plassen på planeten utenfor Equator! Her finnes det nesten ikke skygge og varmen er helt ekstrem. Likevel er naturen fantastisk spennende!
Lonepine - Mariposa
Vi fortsetter nordover til det mer ukjente Tioga Pass. Deretter skal vi krysse Yosemite National Park. Her kjører vi gjennom granittfjell og svingete motorsykkel-vei. Dette vil være den mest krevende kjøredistansen.
Mariposa - San Francisco
 
 
Vi starter dagen med å kjøre ut av Yosemite og fantastiske svingete MC veier. Når vi er ute av Yosemite Park fortsetter vi vest mot Sausolito og Golden Gate Brigde, hvor vi kjører vi over denne berømte broen og inn i San Francisco, 
San Francisco
 
San Francisco har et europeisk preg og du har mange flere muligheter for sightseeing enn det er mulig å tilpasse til vårt korte opphold her. Sørg for at du besøker Fisherman’s Wharf med  butikker og gatekafeer berømte for noen av de beste sjømatrettene i verden.
San Francisco - Monterey
 
På vei mot Montereysmystikk skal vi kjøre langs den legendariske Pacific Coast Highway 1, den spektakulære vestkysten og oppleve vår første smakebit av en av de mest fantastiske motorsykkelveiene i verden.
Monterey - Solvang
 
Vi kjører Pacific Highway 1 ned til Pismo Beach med Big Sur-fjellene på vår venstre side og Stillehavet på vår høyre side. Det blir noen mil med mye fantastisk utsikt og flotte formasjoner hvor Santa Lucia fjellene møter Stillehavet
Solvang - Los Angeles
 
Vi forlater "Danske" Solvang og fortsetter vår eventyrtur mot det sydlige California, hjemmet til Beach Boys, Hollywood og noe av det vakreste landskapet i hele landet. Vi spiser lunch på den "Amerikanske rivieraen" Santa Barbara.
Los Angeles og hjemreise
 
Vi sier farvel til Amerikas vestkyst og Wild West turen og reiser hjem. Takk for en flott tur, med gode minner!

DAG 16

-10%

Jubileumsrabatt for NMCU-medlemmer:
 
 

Reduksjon av egenandel ved skade

 

Inngang til nasjonal-parker 

 

Følgebil med din bagasje 

 

Turleder kjører på MC i front

 

Drivstoff er inkl. for motorsykkel

 

Hotel/motel-rom er inkludert

 

Leie av bil/MC er inkludert 

 

Flybilletter tur/retur er inkludert

 

LDW

BILLETTER

FØLGEBIL

MC TURLEDER

DRIVSTOFF

MC/BIL - LEIE

FLYREISE

OVERNATTING

.

Garantert første-valg på motorsykkel

 

Barbeque-party etter endt tur

 

Spesialdesignet NMCU Tour Caps

 

Spesialdesignet NMCU Tour T-shirt

 

Turdato: 15.sept - 30.sept. 2022

Eksklusivt tilbud for NMCU medlemmer:

Eget tursertifikat etter turen

 

Problemer med bestillingen? Kontakt oss på +47 41 66 10 10