DAG 1

Sjekk kjøreruten

OPPLEV

Smoky Mountain roads

Attraksjonene

OPPLEV

Live Musikk og musikkhistorie

OPPLEV

Vi overnatter i Nashville hvor du kan nyte alt som byen har å by på av musikkopplevelser. I tilleg til Country & Western Bluegrass konserter i Mt.Airy.

Du vil oppleve flere kjente landemerker fra musikkhistorien. Elvis' hjem Graceland er en selvfølge. I tillegg Country Music Hall of Fame", RCA Studio B og "Johnny Cash Museum.

Turen er breddfull av severdigheter og attraksjoner. Vi anbefaler blant annet et besøk på Wheels through time museum.

Det blir mye å se og oppleve på denne turen. Hos Jack Daniels Destillery i Lyncburg kan du få  laget din egen Jack Daniels flaske med ditt eget navn eller logo på.

Vi kjører på noen av USAs beste backroads og motorsykkelveier; Blue Ridge Parkway  Cherohala Scenic Skyway, Tail of the Dragon, Devils Triangle, The Snake, Moonshiner, Diamondback m.m.

Jeg er interessert.. men vil vite litt mer om turen!

Copyright © 2021 JoyRides Tours. All rights reserved.

Vi har satt sammen en herlig kjørerute på USA's historiske østkyst. En flott blanding av svingete "back roads" , varme kystveier og flere strekk i tropisk klima. 

Turdatoer: 30.sept - 15.okt. 2022

OPPLEV

Småbyer og historiske steder

Denne turen har et historisk sus over seg. Vi besøker USA's eldste by: San Augustine. Vi rusler rundt i de koselige smågatene og kjenner på den historiske atmosfæren. Vi kjører gjenom de store byene og lar deg få oppleve de sjarmerende, pittoreske småbyene på østkysten. 

Vi ser frem til en hyggelig prat med deg!

Vennlig hilsen


DAG 2

DAG 3

DAG 4

DAG 5

DAG 6

DAG 7

DAG 8

DAG 9

DAG 10

DAG 11

DAG 12

DAG 13

DAG 14

DAG 15

10 % Rabatt på jubileumstur 2022

Email: info@joyridestours.com I Phone: +47 41 66 10 10 URL: www.joyrides.no 

kun

BESTILL

Den ultimate motorsykkel og musikk-opplevelsen i USA!      Ordinæpriser: $ 5.495,- for sjåfør i dobbeltrom og $ 3.495,- for passasjer i dobbeltrom. Alle HOG medlemmer får 10% rabatt på ordinærpriser! Husk Rabattkode: HOG-10. Turen arrangeres i regi av JoyRides Tours. Turdatoer:  30. september - 15 oktober 2022.

Påmeldingsfrist: 1.juni 2022

 
 
Ønsker du å vite litt mer om turen kan du fylle inn skjemaet under. Dersom du ønsker å få tilsendt en presentasjon av turen med fyldig dagsprogram og attraksjoner så velger du det i skjemaet. Ønsker du å bli oppringt for en hyggelig prat om turen så krysser du av for det. Håper vi snakkes!


Vil du vite mer? Fyll ut skjemaet under!

Anne Lise 

 

Inkludert i turprisen: (NB: Kún for HOG medlemmer)

Bestilling av tur:

  1. Klikk knappen "BESTILLING" for å komme til turens hjemmeside
  2. Scroll deretter ned på hjemmesiden til du kommer til "Turdatoer"
  3. Finn turen som heter "East Coast HOG 2022
  4. Klikk på "BESTILL TUR" -knappen og følg videre prosedyre
  5. Husk å legge inn rabattkoden:  HOG-10

CORONAGARANTI

USA'S ØSTKYST

Smoky Mountains' Blues Tour

Orlando
 
 
Vi ankommer Orlando dag 1 og blir kjent med alle deltagerne og guidene. Kvelden er satt av til å bli kjent, og vi møtes for felles middag på ekte amerikansk vis. 
Orlando - Homosassa
 
 
Vi starter vårt eventyr! Vi samles foran hotellet for felles avreise til Explorify Rentals hvor vi skal ta ut motorsyklene. Når alle er klare på sine sykler starter vi på den 4.200 km lange opplevelsesturen. 
Homosassa - Destin
 Vi starter med å kjøre gjennom Apalachicola National Forest, før vi cruiser vi langs strendene i Mexico beach og Panama City. Vi ankommer i Panama City Beach for å nyte en fin kveld på bryggen.
Destin - New Orlèans
 
Vi fortsetter turen langs de vakre strendene gjennom Louisiana, Alabama, Mississippi og Florida frem til New Orleans. Vi sjekker inn på vårt hotell i det franske kvarteret og spiser  middag i berømte Bourbon Street.
New Orlèans
 

Denne dagen vil vi utforske New Orleans, som er en av verdens mest fascinerende byer. Den har en unik blanding av historie og påvirkninger fra Europa, Karibia, Afrika, så vel som andre kontinenter. Det er en strålende mosaikk av kultur, mat og musikk 

New Orléans - Vicksburg
 
Vi fortsetter nordover på Hwy 61 - The Blues Route mot Baton Rouge og historiske Vicksburg, som er vårt siste stopp for dagen.

Kvelden tilbringer vi på en av byens morsomme bluesklubber.

Vicksburg - Memphis
 
Vi starter vår Blues & Music-tur, mens vi setter kursen nordover på Highway 61. Vi kjører til den berømte "Gateway to the Blues" i Tunica, hvor vi stopper ved Blues besøkssenter og museum. 
Memphis - Nashville
 
Velkommen til en av turens absolutte høydepunkter! Vi besøker Graceland; hjemmet til den legendariske King of Rock'n Roll; Elvis Aaron Presley. 
Nashville
 
En dag dedikert til musikelskere. Tilbring dagen som du ønsker, om du vil spasere i gatene i Nashville, nyte musikkstedene på Music Drive, besøke  eller ta et dykk inn i musikkhistorien til denne fascinerende byen.
Nashville - Sevierville
Vi fortsetter mot "Great Smoky Mountains National Park"  og noen av de beste MC-veiene du noensinne vil kjøre i ditt liv.
Sevierville - Smoky Mountains
 
 
Denne dagen vil bli et minne for livet! Vi vil kjøre noen av de beste motorsykkelveiene i USA (og verden forøvrig); US 129 “Tail of The Dragon” (rangert som US # 3 beste motorsykkelvei) og “Cherohala Skyway” 
Smoky Mountains - Little Switzerland
 
Velkommen til nok en dag for historiebøkene! Vi vil bruke hele dagen med å kjøre fantastisk Blue Ridge Parkway (rangert som US # 2 beste motorsykkelvei). Ord kan ikke beskrive denne turen; den må oppleves.
Little Switzerland Savannah
 
Vi starter dagen med en ny utfordrende tur; "The Diamondback" (Hwy 226A). Deretter setter vi kurs for Savannah og Florida-kysten. På veien stopper vi i Norway og Denmark.
Savannah - St.Augustine
 
Vi fortsetter sørover mot varmere klima og Florida-strender. Før vi kommer til St. Augustine, begynner vi å kjøre den berømte Highway 1. Vårt stopp for dagen er Historic St. Augustine, den tidligere hovedstaden i Florida
St.Augustine - Daytona Beach
 
I dag skal vi kjøre ved siden av Atlanterhavet helt til Daytona "Biker" Beach. Vi tar oss inn på den berømte "Ormond Scenic Loop & Trail", en 50 km "loop" som krysser noen av de vakreste og mest varierte landskapene i Nordøst-Florida.
Daytona - Orlando og hjemreise
 
Vi sier farvel til Amerikas østkyst og Smoky Mountains Blues og reiser hjem. Takk for en flott tur, med gode minner!

DAG 16

-10%

Spesialrabatt for HOG-medlemmer:
 
 

Reduksjon av egenandel ved skade

 

Inngang til nasjonal-parker 

 

Følgebil med din bagasje 

 

Turleder kjører på MC i front

 

Drivstoff er inkl. for motorsykkel

 

Hotel/motel-rom er inkludert

 

Leie av bil/MC er inkludert 

 

Flybilletter tur/retur er inkludert

 

.

BILLETTER

FØLGEBIL

MC TURLEDER

DRIVSTOFF

MC/BIL - LEIE

FLYREISE

OVERNATTING

Eget sertifikat for gjennomført tur

Garantert første-valg på motorsykkel

 

Barbeque-party etter endt tur

 

Spesialdesignet HOG   Tour Caps

 

Spesialdesignet        HOG      Tour T-shirt

 

&

USA'S ØSTKYST

Smoky Mountains' Blues Tour

&

LDW

OPPLEV

Biketoberfest 2022

Vi topper denne turen med opplevelser på Biketoberfest i Daytona “Biker” Beach hvor vi cruiser Main Street, besøker International Speedway, Iron Horse Saloon og Destination Daytona.