DAG 1

Kolla in resvägen

UPLEV

De vackra stränderna

Attraktioner

UPLEV

Upplev vackra MC vägar i Florida

UPLEV

Vi kör på den fantastiska Highway A1A längs östkusten i Florida, hela vägen ned till Key West.

Det finns mycket spännande att ses och uppleva längs denna vägen. Vi besöker intressanta museum, åker ut på en kryssning i solnedgången och kör i genom den spännande nationalparken Everglades. Här kommer vi bla åka ”airboat” och se alligatorer på nära håll.

Denna turen är en upplevelsetur , men det blir givetvis också tid till att njuta på flera av de vackra ständerna som florida har att erbjuda. Glöm inte att packa ned solkrämen. 

Orlando
 
 
Orlando - Daytona
 
 
Daytona Beach - Palm Beach
 
Clearwater  - Orlando
Naples - Clearwater
 

Anmälan till turen

Copyright © 2019 I JoyRides Tours All rights reserved.

Key West - Naples
 

Vi fortsätter längs HWY 1A1 och denna dagen går turen till spännande Miami. och South Miami Beach. Strandliv, shopping, restaurangbesök, Tikibarer, vattensport..här finns det mycket att välja mellan.

 

En skön upplevelse och avkopplingsdag i Key West. Välj mellan att njuta av sol och bad vid poolen, strandliv eller utforskning av ”the Keys”. Du kommer att älska Key West.

VI cruisar vidare över den berömda ”overseas bridge” som består av 42 broar och många tropiska öar-ända ned till Key West. Vi stannar 2 nätter i avkopplande och trevliga Key West.

Vi har satt ihop en rutt som går på både östkusten och västkusten av Florida. En härlig blandning av varma kustvägar och flera sträckor i tropiskt klimat.

UPLEV

Biketoberfest i Daytona

Atmosfären under Biketoberfest i Daytona är något att uppleva och ta till vara på. Njut av musiken, maten och den goda stämningen. Vi besöker Iron Horse Saloon, Destination Daytona och ”cruisar” utmed huvudgatan.

Efter att vi tagit ut våra motorcyklar hos Explorify Rentals startar vi resan med att köra nordöst mot Daytona Beach. Vi ska uppleva Biketoberfest!

DAG 2

Ankomst till Orlando. Kvällen är avsatt för att äta en äkta amerikansk middag tillsammans och till att lära känna alla deltagare och guider.!

Vi börjar dagen med att känna på stämningen och atmosfären på ett av världens mest berömda MC-rally: Biketoberfest I Daytona. Här är det bara att njuta.

DAG 3

Vi lämnar Daytona och kör på Highway A1A nära kusten hela vägen ned till West Palm Beach. Här hittar vi härliga stränder och trevliga restauranger.

DAG 4

DAG 5

DAG 6

Från Naples fortsätter vi längs västkusten och Mexikanska golfen där vi får uppleva kritvita ständer och ett fantastiskt klimat. Vi stannar för en tidig lunch på en ”Tikibar” som ligger utmed vägen.

DAG 7

Efter lata dagar i Key West sätter vi kurs norr över igen till nationalparken Everglades där vi stannar och tittar på alligatorer. Vi åker med en av de berömda båtarna som har en stor propeller längst bak.

DAG 8

Key West
 

DAG 9

S Beach Miami - Key West

DAG 10

Palm Beach - S Beach Miami
 
Daytona Beach
 

Välkommen till en rundtur i härliga Florida

Email: anna@joyridestours.com I Phone: 0703 404 478   URL: joyridestours.com 

Upplev Florida och allt som denna solrika staten har att erbjuda. Vi kör på trevliga och bekväma vägar.Äventyret startar med spännande dagar på Biketoberfest i Daytona. Här är atmosfären elektrisk.. Därefter blir det en härlig tur i det varma och exotiska Florida.  Pris för chaufför på MC/bil : $ 4.495   Pris för passagerare $ 2.995 


$4.495,-

för chaufför

kun

$4.999,-

for sjåfør

PRISEN INKLUDERER:

I PRISET INGÅR:

Flygbiljett t/r från huvudflygplats

Hyra av MC eller bil inkl obegränsad körsträcka, ”one-way fee”, alla skatter och avgifter

Del i dubbelrum på 2/3 stjärninga motell/hotell

Garanterad motorcykelklass

LDW (Loss Damage Waiver)

Professionell reseguide+ extra guide i följebil med dörr till dörr bagageservice

Bränsle och olja (gäller EJ bil)

T-shirt och bilder från turen

och Florida Keys 

I

BIKETOBERFEST

Nu börjar resan närma sig sitt slut och vi kör tillbaka till Orlando.!

Volymsrabatt: 


+ 10 personer: $ 125 rabatt pr. pers.

+ 15 personer: $ 175 rabatt pr. pers.

+ 20 personer: $ 225 rabatt pr. pers.

Resdatum: 


17. Oktober 2019

15. Oktober 2020

Klikk på flagget for Norsk versjon

Klikk på flagget for Norsk versjon

Tjeitur

Tjejtur

med

med

och Florida Keys 

Vi säger adjö till Orlando och Florida och flyger hem. Tack för trevligt sällskap och för att du/ni valde att resa med JoyRides!

DAG 11

Clearwater  - Orlando